A+ A A-

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/kellysnails.se/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 488
17 apr

Nageldesign och nagelvård

Boka en tid hos våra professionella nageldesigners och får en varaktig upplevelse du aldrig glömmer.

Vi har mångårig erfarenhet och lyssnar alltid på kundens önskemål och behov. Vi följer alltid de senaste trenderna och jobbar ständigt efter perfektion. Vi använder alltid produkter av hög kvalitet för att ger dig ett resultat som är varaktigt.

Vårt utbud ökas ständigt för att passa era unika önskemål och idéer.

Varmt välkomna in till oss!

 

NAGELVÅRD

Behandla dina naglar med våra produkter och tjänster för en varaktig upplevelse. Vi har ett bredd utbud av färger och produkter som förstärker, förnyar och föryngrar dina naglar och ger dem en lyster med ett resultat som du ser direkt. Låt dina vänner avundas dig!

Betygsätt den här artikeln
(77 röster)
Senast ändrad måndag, 17 april 2017 09:16
Kelly

Jag är en utåtriktad professionell nagelteknolog och certifierad Phibrows Royal Artist för 3D ögonbrynstatuering med många års erfarenhet i branschen. Jag driver numera två butiker på Väla, strax utanför Helsingborg och har varit aktiv sedan 2011. Jag älskar mitt jobb och är väldigt glad över att kunna kombinera mitt privata intresse med mitt yrke. Jag hälsar alla varmt välkomna att besöka oss!

Hemsida: www.kellysnails.se
Mer i denna kategori: Nagelvård »
Kellys Nails © 2017